Tattoo vol5

Aasta aja jooksul on juhtunud, nii et mu kehale on ilmunud 5 erinevat tätoveeringut. Kolm pisikest ja kaks suuremat. Esimesed lilled on siin blogis ka juba näha olnud. Käe sees on mul pisikeselt laste nimetähed ja randmetel üks väikene julgustus endale ja vastupidav, vapper ja imeline koolibri. 


Tänasest on minu jalal üks kift raamatukuhi. Olen vist alati olnud veits raamatunohik ja need on andnud mulle võimaluse elada nii palju teisi elusid. Vahel on reaalsusest vaja pausi ja see on minu põgenemine. 


Nagu ka aasta aega tagasi kirjutasin, siis pikka juttu “miks neid vaja ikka on” ma kirjutama ei hakka. Minu keha, minu valikud, minu pildid. Igal asjal minu jaoks mõte ja tähendus, iga asi minulik ja just seal kus ta olema peab. 

Ja kas valus pole? Jep, on küll. Tänase pildi ülemise osa ehk selle põlveõndla poolne osa võttis vahepeal täitsa vanduma ja tõmblema. Kuid valu läheb mööda ja on väga väike osa kogu protsessist. 

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: