Palju erinevaid mõtteid

 • Henril hakkas “kohutav kahene” 1-aastaselt? Miks? Ta reaalselt viskab pikali ja jonnib. Või viskab end pulgaks. Või veel hullem – täitsa lödiks makaroniks. Enamus ajast on see nii naljakas aga vahel ma mõtlen küll, et “alles ta oli niii rahulik..” 

 • Ma olen töö tõttu nii palju arvutis, et mul on väga uusi prille vaja. Ma ei tea isegi mis miinus mul seal on. Väga suur ei ole aga pigem on probleem selles, et päeva teises pooles mul pilt hüppab ja virvendab, väga ebameeldiv niimoodi asju teha. 
 • Millest see laste magamine oleneb, mina ei tea. Mitu nädalat magasime 8:30-9ni ja kauemgi, täna ärkasime 6:20 Henriga, kes hakkas voodis äkki “kasss-kasss” hüüdma.. 
 • Detsembrikuu ON hull. Nii palju kingitusi, pidusid, istumisi. See on VÄGA tore muidugi aga hirmus palju ajaplaneerimist vajav. 
 • Käisime laupäeval Tartus. Vaatasime Mamma Miat 🙂 Nii tore ja äge oli, pool aega nutsin, et näe vaata, Birgit seal laval. Hiljem sain kursaõdedega kokku. Üle 3 aasta vist?! Oleks tahtnud kohe palju kauem istuda ja olla, loodetavasti varsti jälle 🙂 

 • Gilmore Girlsil tuli 4 uut väga pikka osa. Ma vaatasin kogemata kõige viimase kõige esimesena 😦 Kuigi lõpp midagi kokku eriti ei võtnudki, siis mina olen vist pigem team Jess, kui Logan. Aga ma täpselt kindel pole. 
 • Robin ja Henri on nii toredad. Vahepeal nad ikka kraaklevad aga teinekord nad nii nunnult mängivad ja pikutavad koos. Henri lemmik inimene on Robin, ei mingit kahtlust.

 • Oleme viimased päevad kambakesi tegelnud sellega, et leida Dubais mõistlikku hinnaga majutust 16-le inimesele. Jep, mingil hullul põhjusel oleme me otsustanud kõik koos ööbida 4 perega. Ise ka kahtlustame hulluks minemist 🙂 PS! Keegi küsis ka, et kas me ei pidanud USAsse minema ja pidime tõesti. Esimene kord, kui jätsime minemata kuskile. Pileteid ostes ei osanud arvatagi, et elu selline on ja tegelikult isegi eriti ei kurvastanud. Seni on see tööelu ikka nii tore olnud, et polegi mõtet kurvastada. 🙂 
 • Me lähme Hentsuga poodi, teeme valmis lõuna- ja õhtusöögi, mina pesen ja Henri sööb, siis läheb Hentsu tuttu ja mina kontorisse (lapsehoidja tuleb, laps ei ole üksi kodus..). Tavaliselt tulevad Robin ja Raido 18 paiku koju ja lasevad lapsehoidja koju ning ma jõuan ise 19-19:30 paiku. 

Ma pole enam praktiliselt blond, see muutus igavaks 😉 

2 Comments (+add yours?)

 1. Lisette
  Dec 10, 2016 @ 17:38:39

  Tere Kristi!
  Suvel jäi sul silmakontrollis käimata, kuid ma endiselt ootan Sind, samas kohas! Küsi Millukalt, millal ma tööl olen või kirjuta otse mulle 🙂

  Reply

  • kristipere
   Dec 11, 2016 @ 14:15:36

   Suvel mul lihtsalt ununes aga praegu ma mõtlen, et appi, milllllal ma jõuan tulla. Aga ma kirjutan Sulle, sest mul pea ka nii valutab ja ilmselt see ongi sellest meeletust pingutamisest 😦

   Reply

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: