Minipuhkus

Juba ammuammuammmmmu oli meil Kaija ja Kristaga plaan, et läheks kuskile ilma lasteta. Noh, et lapsed ka toredad aga no puhkaks veits! Jaanuaris ka vaatasin igapäevaselt lennukipileteid ja leidsingi, et meilt saab otse, odavalt ja kiirelt Dublinisse. Muudesse kohtadesse ka aga sinna sai edasi-tagasi 100€ inimene ja seal on üsna mõistlik shopata ka ning lend on paraja pikkusega, et ei lähe kolmest päevast üks lennukis olemisele. 

Lendame täna pealelõunat ja tuleme tagasi teisipäeva lõunaks. Selles suhtes on ette pikalt planeerimine tore, et saab hajutada kulusid ja valmistada lapsi ette aga meestega on ikka teised lood. Räägid 3, 2, 1 kuud ette ja siis ikka on neil nagu üllatus, et sa kuskile lähed. Tegelikult Raido puhul on see teada, et ta saab lastega ilusti hakkama, isegi süüa saab tehtud aga ta tavaliselt ei suuda multitaskingus nii kaugele jõuda, et veel natukene koristaks ka. Samas – mina lähen reisile ja tema on lastega kodus, nii et aus on, et ma siis vähemalt tulles koristan. Õnneks tegin ka ta elu üsna kergelt ja Robin on homme õhtuni mu vanematega saarel ja lapsehoidja tuleb homme ja ülehomme mõneks tunniks appi talle ka. 

Ma olen viimasel ajal saanud nii palju positiivseid kommentaare blogisse, et ma luban, et kohe saabudes teen Dublini kohta ka pika postituse. Oma arust ma ikka kirjutan nagu 5nda klassi laps, kuid ju asi siis päris nii hull polegi 😀 

Ps! Eestis on nii ilus ilm, Dublinis sajab vihma 🙂 

Piletid ostes oli päevi 222 😉

2 Comments (+add yours?)

  1. A@hot.ee
    Sep 10, 2016 @ 08:53:53

    Sa oled ikka üks uskumatu naine. Ma ei tunne sind, kunagi komistasin su blogisse ja nüüd tsekin iga jumalapäev kas midagi uut on. Uskumau millist sõbralikkust ja soojust siit alati saab. Kõikjale sa jõuad ja tundud, no üks ütlemate muhe tsikk.
    Paneks kohe mitu like kui saaks! 😉

    Reply

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: