Ahhaa keskus

Käisime reedel poiste ja Kaijaga Tartus. Kuigi sõit sinna on pikk, siis tasus see end igati ära! Olime Ahhaas kokku vist ligi 4 tundi ja oleksime vabalt veel olnud aga tahtsime veel süüa ka ja koju pidi ka hakkama sõitma.

Olin paljudel näinud Facebookis pilte: suurel toolil istumas ja ilma peata puuvilju söömas. Mõtlesin, et ju see Ahhaa selline tunnine naljakoht ongi, et kui kõik samu pilte panevad. Tuleb välja, et inimesed lihtsalt postitavad kõik samu pilte aga Ahhaas on tegemist palju ja megaägedaid kohti kohe väga mitmeid.

Ma ei hakka kõiki asju siia üles loetlema, kes läheb, see näeb ise. Mulle aga lihtsalt niii väga meeldis. Mu arust on see Eesti ägedaim koht kuhu lapsega minna.. Igasugused Lottemaad ja Vembukad ja veepargid olid meile selle kõrval pigem tavalised. Eks lapsi huvitavad muidugi erinevad asjad ka aga meie kutid ja me ise Kaijaga ikka siiralt nautisime seal kõike. Ainukene asi, kus me ei käinud oli teater 😦 Oleks lihtsalt päeva liiga pikaks venitanud aga talvel võiks vabalt tagasi minna!

Näiteks limonaadi tegemise töötoas käisime küll. Räägiti limonaadi ajaloos, sellest mis seal sees on ja siis said kõik ise ka endale topsikese teha. Lapsed olid ilmselgelt väga rahul ja endal oli huvitav vaadata kui palju seal topsis siis suhkrut on, et ta maitseb nii nagu maitseb. Panime veel Kaijaga pigem vähe suhkrusiirupit aga ikkagi oli see kogus suur.


Mu lemmik asjad olid ilmselgelt need, kus sai pilti teha. Näiteks see kus palju kaameraid pildistab sind korraga, sa hüppad ja saad selle hüppe siis endale meilile saata. See oli mu arust väga kift, et kõik asjad sai saata endale 🙂 

Jalgrattaga oli väga kift sõita. Ma hullult kardan ju kõrgust aga teadsin kohe, et pean proovima. Ratas oli raske ja ma ei jaksanud sellega sõita üle pidurdusääre ja nii ma muide 2 korda veeresin tagasi, kuigi olin hakanud rattalt maha tulema. Seisin keset seda trossi seal tagurpidi ratta seljas. Okei, istusin ikka. Kuna õnneks töötab ju ratas kahte pidi, siis polnud hullu aga jube raske oli sellega ikka sõita üle selle pidurduspunkti. Kaijaga kahekesi pusisime. 


Seal olid ka sellised naljakad.. värvikahurid ja me poistega tegime sellise pildi 🙂 

Ja muidugi õhupalli katki tegemise tuba. I like! Robin kes viimased 2 nädalat kardab teadmata põhjusel kõike, oli seal ka kergelt mures aga ukse taha ka polnud nõus jääma. Kaija oli lihtsalt segaduses 🙂 


Ma ütlen korra veel – kes pole käinud, minge! Seal on huvitav lastega aga no igal täiskasvanul on ka äge. Me proovisime ise ikka kõiki asju ning nagu ma ütlesin – varsti tahaks uuesti minna 🙂 

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: