Uuendus

Me oleme mitu aastat tahtnud remonti teha. Alati kui meil oleks selleks aega, raha või mõlemat korraga, siis me otsustame hoopis reisile minna. Mõned vaatavad, et täitsa imelik valik aga meile tegelikult vist sobib. Aega neid seinu värvida maa ja ilm, reisida on palju ägedam ja see pakub elamust ka lastele. Olen ikka siiral arvamusel, et reisimine on palju vajalikum lastele, kui näiteks mänguasjad. Iroonia on muidugi selles, et meie lastel on mänguasju ka piisavalt.. 

Igal juhul me oleme remonti kaua edasi lükanud ja kui te arvate, et me seda nüüd tegema hakkame, siis vale puha. Kuid kerge uuenduse tegime küll ja see andis täitsa palju juurde. Lisaks andis see ka natukene motivatsiooni, et võiks millalgi varsti veel teha. Ausalt võin öelda, et ma tegin päris palju ise aga Lauri ja Raido aitasid ka. Mul tegelikult ei olegi päris lõpptulemusest pilti aga paar enamvähem valmis pilti on küll:

Nii elu käibki: ma teen ja Raido juhendab 😀

   
Ega siit ju midagi erilist aru saada pole aga ma värvisin ära selle pliidi taguse seina, mida puhtaks pesta polnud enam võimalik. 

    
 
Sealt on puudu umbes 5 pilti ja 2 sildikest aga no ei jõudnudki kõike korraga! 

  

3 Comments (+add yours?)

 1. Ker
  Jun 21, 2016 @ 18:06:40

  Nii tubli remondinäkk:)
  Mul just vastupidi, ilu kodus hasti tahtis, olgu parem reise suts vahem. 2-3 x ikka saab valjamaale aasta jooksul ja sellest mulle taitsa piisab, aga ilusad asjad inspireerivad argipaeval ikka ka:)

  Reply

  • kristipere
   Jun 21, 2016 @ 18:09:30

   Noh, ses suhtes, et ega me õnneks täitsa peldikus ka ela 😀 olekski vaja lihtsalt uuendust, et seinu värvid, pōrandaid lihvid jne. Eks siin mängib see ka rolli, et reisile lähed koos lastega ja elu ilus aga remondi ajal peaks nende lastega siin tolmu sees elama ja oleks ka tüütu. Ikka kole asi see laiskus 😀 Õnneks mul plaan enne suve ikka siin paar seina veel üle värvida ja Robini sünnipäevaks teeme tema toas ka kindlasti remondi ära.

   Reply

 2. Ker
  Jun 22, 2016 @ 08:18:17

  Eiei,ma ei moelnudki, et teie kodu peldik on! Lihtsalt et mone jaoks pole oluline ilusad asjad ta umber vaid pigem elamused. et pigem paar paeva linnapuhkust kui uued köögikapid. See pole halb, lihtsalt raagingi, et on inimesi, kes eelistavad uht ja su postitus pani arutlema, et kuidas mina eelistaks. Selgituseks:)

  Reply

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: