Suvi saab läbi!

Nii ongi. Uskumatu. Ma ootasin seda ju nii väga. Ootasin sooja ja ujumist ja muidugi Henrit ning Robini uut lasteaeda. Nüüd on need asjad juba kõik möödas ning kohe hakkabki september ja sügis.

Septembrit ootan ma tegelikult ka! Kes veel ei tea, siis mul on siis ju sünnipäev ja mina ootan seda alati sama palju nagu lapsed 🙂 29 päeva veel! Mulle meeldib vanemaks saada. Ilmselt kuna hinges tunnen ma end tihti nagu 17-aastane..

Aga suve saatsime me väga mõnusalt ära. Reedel oli Raido tööl väga kaua aga kell 22 ma kutsusin ta koju, sest kumbki laps ei tahtnud ilusti magama jääda. Kui Raido tuli, siis Robin küll magas aga öösel ärkas temagi ja Raido magas tema kõrval hoopiski. Henril oli kohe ekstrakehv öö. Tal olid gaasid ja ta jauras ja nuttis. Mina olin hommikuks läbi nagu Läti raha ja tundus uskumatu, et ma olin rohkem väsinud, kui õhtul magama minnes.

Hommik oli aga tegus, sest peale lõunat oli meil planeeritud üks ülivahva üllatuspidu. Meie sõbrad abielluvad varsti aga vaid pereringile on pidu. Et nad ka sõpradega ikka tähistaks, siis kutsusime nende sõbrad kokku ja tegime neile SUPRAAAAAIS! Ma usun, et nad olid üllatunud küll ja pidu oli ka vahva 🙂 Meil oli väga lõbus ja mõnus õhtupoolik igal juhul. 

Pühapäeva aga alustasime me pannkookidega ja koduste toimetustega. Meie käisime lastega veel ennelõunat õues ja pärast magasid mõlemad nagu karuotid sügavat und. Varsti lähevad Raido ja Robin rattaga sõitma ja peale seda lähme me kõik Botaanikaaaeda Birgitit ja Jürit kuulama. Homsest hakkab aga jälle üks nädal pihta ja siis lähme me näiteks Henrit mõõtma ja kaaluma. 

Kodused pühapäevad on tegelikult mu kõige lemmikumad 🙂 

  

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: